Ontdek de zonnebrillentrends van 2017!

Ontdek de zonnebrillentrends van 2017!

1024 576 Oogzorg vanuit deskundige optiek

De nieuwe zonnebrillencollecties zijn weer binnen bij Konings Optiek. In ons assortiment vindt u, zoals u van ons gewend bent, de prachtigste kwaliteitsmerken, van Ray-Ban en Guess tot Etnia Barcelona, van Adidas tot Tom Ford die we eventueel ook voor u op sterkte maken. Bent u ook benieuwd naar de zonnebrillentrends van 2017 die we in de nieuwste zonnebrillencollecties hebben gespot? Wij sommen de belangrijkste trends op het gebied van zonnebrillen voor u op.

1.    Oversized

Ook in 2017 zijn de oversized zonnebrillen erg in trek. De grote zonnebrillen bieden extra bescherming voor uw ogen, maar geven u deze zomer bovendien een stoere, trendy uitstraling. De kleuren bij oversized zonnebrillen zijn vaak neutraal: denk aan een semi-transparante bruintint, classic zwart. En ook de lichte tinten zijn erg populair onder de fashionista’s deze zomer. Oversized monturen vindt u bij merken zoals Robert la Roche en Etnia Barcelona:
sm_fbpost_koningsoptiek_1200x628robertoversizedkoningsoptiek_etnia

2.    Stijlvolle cat-eye

Sinds een aantal jaar is de cat-eye zonnebril een trend die door steeds meer vrouwen wordt omarmd. De cat-eye look is in 2017 eigenlijk dé zonnebrillentrend voor vrouwen en is verkrijgbaar in uiteenlopende kleurcombinaties en patronen. Met deze look straalt u stijl en klasse uit en draagt u het meest trendy model van aankomend seizoen. Kies een klassieke óf juist moderne cat-eye van Etnia Barcelona of Adidas eyewear!

koningsoptiek_etniacateye

koningsoptiek_adidas

3.    Mannelijk rond

De herenzonnebrillen bestaan dit jaar opvallend vaak uit ronde modellen! Dit zorgt voor een retro, vintage look.  Hip dus, maar ook stoer. Ook de klassiekers zoals de wayfarer en de zogenaamde ‘pilotenbril’ zijn deze zomer nog steeds erg in trek onder de heren. Ook voor vrouwen zijn ronde zonnebrillen statement items deze zomer. Ronde monturen hebben wij van onder andere Prada en Prego:
koningsoptiek_prada

koningsoptiek_prego

4.    Minimalistisch

Minimalistische zonnebrillen zijn erg subtiel, omdat de monturen vrijwel geen opvallende karakteristieken hebben. Patroontjes of meerdere kleuren worden vermeden bij deze trend. Een minimalistische bril met een subtiel montuur is vaak een metallic beige, grijs, zilver of goudtint. Maar ook past het stalen montuur erg goed bij deze trend.
koningsoptiek_prada

koningsoptiek_prada

5. Klassiekers

De (voornamelijk met Ray-Ban geassocieerde) aviator zonnebril (pilotenbril), wayfarer zonnebril en clubmaster zonnebril zijn deze zomer weer net zo populair als voorgaande jaren. Deze tijdloze modellen vindt u dit jaar weer in nieuwe, hedendaagse uitvoeringen. Eén van de opvallende eigenschappen is dan ook het kleurgebruik; de kleuren zijn meer uitgesproken aankomende zomer. Deze monturen van Ray-Ban zijn erg moeilijk te weerstaan:
koningsoptiek_raybankoningsoptiek_8rayban

6. Dubbele brug

Zonnebrillen met dubbele bovenbrug geven een speciaal effect. Het is opvallend en is echt een tegenhanger van de Wayfarer monturen die toch redelijk sober en neutraal zijn.

koningsoptiek_prada
koningsoptiek_adidas

Glazen en kleuruitvoeringen

De felgekleurde glazen zijn tevens één van de meest opvallende, vernieuwende zonnebrillentrends van 2017. Op dit moment zien we al veel subtiel spiegelende  glazen, deze trend heet soft mirror. Maar nieuw in 2017 zijn de zogenaamde gradient glazen: een kleurverloop in de glazen. Ook de sportieve zonnebrillen komen in vele kleuruitvoeringen terug.

koningsoptiek_etnia

 

Krachtig op sterkte

Verliefd geworden op één van de zonnebrillen bij Konings Optiek? Dan is het als brildrager erg prettig om deze zonnebril op sterkte te hebben. Dat kan bij Konings Optiek altijd. Zo bent u gedurende het autorijden, fietsen en iedere ander denkbare activiteit beschermd tegen de zon en ziet u alles haarscherp. Kom gerust langs of maak een afspraak.

Enthousiast geworden van deze zonnebrillentrends? Bekijk er méér in onze winkel!