De juiste zonnebril is essentieel

Op zoek naar de zonnebril waar uw gezicht perfect bij uitkomt? Weet u al welk merk u aanspreekt of wilt u het nog ontdekken? Het kan allemaal bij Konings Optiek. Wij hebben namelijk weer een stralende zonnebrillencollectie samengesteld die u verzekert van een zonnige look.

We geven u hieronder graag de highlights uit onze collectie zonnebrillen. Kom ze gauw passen in onze Konings Optiek!

Onze zonnebrillenmerken

Zonnebrillen

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona is een echt brillenmerk. Geen bekende modenaam of ontwerper, maar een merk dat zich puur en alleen richt op de brillenmode en uitstekend draagcomfort. De fantastisch verfrissende kleurcombinaties maken van uw bril echt iets bijzonders. Let op: Als u ze eenmaal heeft gepast, bent u verkocht!

Zonnebrillen

Ray-Ban

Zonnebrillen van Ray-Ban staan bekend om hun kijkkwaliteit en contrast. Zowel heren, dames als de kleintjes kunnen genieten van Ray-Ban zijn uitgebreide zonnebrillencollectie. Ray-Ban laat u kiezen tussen nieuwe, trendy brilmonturen en de klassieke modellen in een eigentijds jasje. Deze iconische zonnebrillen zoals de Aviator (pilotenbril), Wayfarer en Clubmaster zijn in vele moderne uitvoeringen te vinden. Kom langs bij Konings Optiek, want als Premium Dealer vindt u bij ons de meest uitgebreide Ray-Ban zonnebrillen collectie van de regio.

Zonnebrillen

WOOW

Het merk WOOW was lange tijd onder de collectie van Face a Face, maar is inmiddels zo sterk dat het een eigen merk is ze geworden.

Zonnebrillen

Guess

Het Amerikaanse modemerk Guess staat bekend om zijn extravagantie. Hoewel de collecties variëren van ingetogen tot zeer uitgesproken, zijn het natuurlijk vooral de uitgesproken brilmonturen die het merk uniek maken. Vooral bij de zonnebrillen voeren deze bijzondere ontwerpen de boventoon, in diverse stijlen. Van stoere modellen, met ultraflat brillenglazen met spiegelcoating, tot de klassiek chique met – geheel volgens de laatste trend – goudkleurige afwerking. Voor zowel dames als heren een zeer scherp geprijsde collectie.

Zonnebrillen

Götti

Het Zwitserse merk Götti heeft drie duidelijke uitgangspunten: Zwitserse vormgeving, Zwitserse precisie en Zwitserse kwaliteit. Precies waar we bij Konings Optiek ook voor staan. Het brillenmerk kenmerkt zich door een strak design met mooie, subtiele details en rustige kleuren, zowel in de kunststof-, titanium als de 3d-geprinte monturen.

Zonnebrillen

Oakley

Oakley is oorspronkelijk begonnen in 1975 met de verkoop van handvaten voor BMX-fietsen. Deze rubberen handvaten waren een slaand succes omdat ze grip hadden als geen ander. Dit rubber wordt nu ook gebruikt in de op de oortips en neusbrug van de meeste Oakley (zonne)brillen. Ideaal voor sportieve types!

Dit speciale rubber is slechts een van de bijzondere en innovatieve elementen van Oakley eyewear. De brillen zijn namelijk ook uitzonderlijk goed bestand tegen warmte en stoten, en de innovatieve lens-technologie bekend als PRTIZM is geroemd en beschermd met patent.

De brillen en zonnebrillen van Oakley zijn daarom niet alleen geschikt voor de sportieve levenstijl, maar ze zien er ook sportief uit! Hier alvast een kleine greep uit de collectie van Oakley.

Onze merken

Zonnebrillen
Zonnebrillen
face-a-face
WOOW
gotti
Lindberg
Zonnebrillen
rayban
Zonnebrillen
Zonnebrillen
Zonnebrillen
Zonnebrillen
Zonnebrillen
Zonnebrillen
Zonnebrillen

Ontdek onze grote en onderscheidende brillencollectie

Met keuze uit wel 1.500 stijlvolle merkmonturen van zo’n 30 bekende en betaalbare topmerken zit er vrijwel altijd een montuur bij waar u op verliefd wordt. En die uw gepersonaliseerde glazen eer aan doen. Onze brillencollectie is stijlvol en gevarieerd. Van trendy, modern en eigentijds tot klassiek.

Komt u snel een keer kijken? Maak een afspraak.