Zichtbaar beter zien

Zichtbaar beter zien

1024 485 Oogzorg vanuit deskundige optiek

Met AVA van Essilor

Wilt u het maximale uit uw zicht halen? Bij Konings Optiek hebben wij een nieuwe, zeer nauwkeurige en geavanceerde manier om uw ogen te meten. Maak kennis met de Advanced Vision Accuracy™ oogmeting van Essilor! Met deze doorbraak in hoogprecisiezicht worden uw brillenglazen nu nóg beter op uw behoeften afgestemd.

Al decennialang meet men ogen tot op een kwart nauwkeurig. Op uw brilvoorschrift zag u dan staan: 0.25 dpt, 1.75 dpt of bijvoorbeeld 2.25 dpt. Maar na 5 jaar uitgebreid wetenschappelijk onderzoek van Essilor, wereldwijd marktleider in brillenglazen, is er nu een doorbraak in de ogenwereld: Advanced Vision Accuracy. U mag AVA zeggen.

Dankzij deze nieuwe, buitengewoon nauwkeurige methode, meten wij uw ogen tot op de honderdste dioptrie. Wat uw brilrecept ook is, uw nieuwe brillenglazen worden gemaakt tot op 0,01 dioptrie.

Essilor de AVA-phoropter

Brillenglazen nóg beter afgestemd op uw behoeften

“Zie de wereld zoals deze bedoeld is om gezien te worden,” aldus de innovatieve glazenproducent Essilor. Bij Konings Optiek combineren wij de innovatieve techniek van AVA met onze persoonlijke aanpak en advies. Wij nemen alle tijd voor u en uw ooggezondheid. Wij gaan met u in gesprek om te achterhalen hoe u uw bril wilt gebruiken, wat u behoeften en voorkeuren zijn.

Voordelen voor u

  • Een preciezere oogmeting

  • Nauwkeurige brillenglazen

  • Een perfect gepersonaliseerde bril

Gepersonaliseerde brillenglazen

Wilt u meer informatie over de Advanced Vision Accuracy ™ oogmeting van Essilor? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak in onze winkel in Veenendaal. Onze opgeleide opticiens bespreken graag met u de mogelijkheden.

Twijfelt u aan uw ooggezondheid? De opticiens van Konings Optiek (her)kennen de verschillende oogaandoeningen. Door onze gedegen kennis kunnen wij afwijkingen aan het oog ontdekken en u eventueel doorverwijzen naar de oogarts. Bij Konings Optiek werken alleen deskundige medewerkers met hart voor uw zicht.

Zo weet u zeker dat u niet alleen de nauwkeurigste brillenglazen heeft die mogelijk zijn, maar ook de perfecte kijkoplossing voor u en uw levensstijl én een montuur dat helemaal bij u past.

Afspraak inplannen bij de experts

Combineer de expertise van de medewerkers van Konings Optiek in ooggezondheid met de nauwkeurigste oogmeting van het moment, en plan een afspraak in bij Konings Optiek in Veenendaal.

Zichtbaar beter zien

Ontdek onze grote en onderscheidende brillencollectie

Met keuze uit wel 1.500 stijlvolle merkmonturen van zo’n 30 bekende en betaalbare topmerken zit er vrijwel altijd een montuur bij waar u op verliefd wordt. En die uw gepersonaliseerde glazen eer aan doen. Onze brillencollectie is stijlvol en gevarieerd. Van trendy, modern en eigentijds tot klassiek.

Komt u snel een keer kijken? Maak een afspraak.

Onze merken

Zichtbaar beter zien
Zichtbaar beter zien
face-a-face
WOOW
gotti
Lindberg
Zichtbaar beter zien
rayban
Zichtbaar beter zien
Zichtbaar beter zien
Zichtbaar beter zien
Zichtbaar beter zien
Zichtbaar beter zien
Zichtbaar beter zien
Zichtbaar beter zien