Trends van het najaar 2018 - 2019

Trends van het najaar 2018 – 2019

1024 536 Oogzorg vanuit deskundige optiek

Wij voelen ons als kinderen in een snoepwinkel als de nieuwe brillen binnenkomen. En het was weer zover! Qua trends zien we dat de rustige kleuren en monturen in najaar 2018 – 2019  in trek zijn, maar ook hebben we een nieuwe trend gespot die hier haaks op staat: Statement Pieces. Deze brillen zijn zowel in vorm als kleur opvallend. Dus voor iedere smaak hebben we nieuwe brillen in huis.

Komt u snel kijken?

Minimal Metal

Deze trend kenmerkt zich door verfijnde metalen monturen. Die hebben we dit jaar al meer voorbij zien komen, maar deze zijn toch nieuw. Er ontstaat een splitsing in deze trend. In de ene stroming zien we gehalveerde metalen monturen, en zelfs brillen zonder randen en alleen metalen pootjes. De andere stroming behoudt de metalen frames, maar introduceert deze in te gekke kleuren, zoals knal roze, blauw en rood.

Trends van het najaar 2018 - 2019

Vintage Flair

Deze retro brillen, geïnspireerd op de jaren ’50 en ‘60 van de vorige eeuw, geven u een vintage look. Het zijn de echt tijdloze monturen, met een modern twist die u een super hippe uitstraling geven. Creëer een sophisticated look met een prachtig cat-eye frame, of ga voor artistiek met de ronde glazen van een Windsor bril.

Trends van het najaar 2018 - 2019

Translucent or Frozen

Het is u vast niet ontgaan dat de doorzichtige monturen een comeback maken. En ook dit seizoen zet deze succesvolle trend door. De brillen verschillen per kleur en vorm, maar hebben één gemeenschappelijke eigenschap: het montuur is doorzichtig of half doorzichtig (frozen). Dit resulteert in een prachtige subtiele bril die bij veel mensen mooi staat. Heeft u hem al geprobeerd?

Trends van het najaar 2018 - 2019

Statement Pieces

Voor de liefhebbers van gedurfde, opvallende brilmonturen hebben we goed nieuws: Statement Pieces voeren krachtige monturen met gewaagde details. Deze trend van herfst 2018 kenmerkt zich door krachtige monturen met sterke strakke lijnen, in sportieve kleuren en opvallende prints. Speciaal voor de mensen die graag een statement maken.

Trends van het najaar 2018 - 2019

Deze brillen wilt u toch ook passen? Maak een afspraak en kom langs!