Moderne focus: oogzorg vanuit deskundige optiek

  • Trendy en stijlvolle collectie met meer dan 1.500 merkmonturen
  • Opticiens, contactlensspecialisten en optometristen, echte vakmensen
  • Innovatieve oogmeetapparatuur voor gepersonaliseerd advies
  • Al sinds 1980 een betrouwbaar begrip

Moderne focus. Daar staan wij voor. Dat ziet u terug in onze stijlvolle collectie. In onze moderne winkel. In onze innovatieve meetapparatuur. In ons team van vakmensen. Klanten komen dan ook speciaal hiervoor naar ons toe. We hebben constant oog voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van oogmetingen, merkmonturen en kijkoplossingen. Anders dan men misschien gewend is, meten wij gepersonaliseerde brillenglazen en contactlenzen aan. Met keuze uit wel 1.500 trendy merkmonturen van zo’n 30 bekende en minder bekende merken is er altijd wel een perfecte match voor iedereen. Als Ray-Ban Premium Dealer hebben we zelfs de grootste collectie in de regio! Ook doen wij specifiek optometrisch onderzoek en kunnen onze opticiens verschillende (oog)aandoeningen herkennen en u eventueel doorverwijzen naar de oogarts. Zo bieden we de beste oogzorg voor iedereen. U bent van harte welkom. Zien we u gauw?

Over Konings Optiek

Stijlvolle collectie met meer dan 1.500 monturen

Onze correctie- en zonnebrillencollectie bestaat uit meer dan 30 unieke merken en meer dan 1.500 verschillende trendy merkmonturen. Van de bekende merken tot aan unieke, minder bekende merken die u exclusief bij Konings Optiek vindt. Een goed montuur is voor de één een ware eyecatcher en voor de ander het liefst onzichtbaar. Daarom kunt u bij Konings Optiek terecht voor dat unieke, maar trendy montuur wat echt bij u past.

Vast team van opticiens, contactlensspecialisten en optometristen

Bij Konings Optiek werken slechts opgeleide vakspecialisten. Van opticiens, oog- en contactlensspecialisten tot optometristen. Bij Konings Optiek staan álle oogklachten centraal. Afhankelijk van de klacht start de optometrist een specifiek optometrisch onderzoek. De opticiens (her)kennen de verschillende oogaandoeningen en kunnen de klant eventueel doorverwijzen naar de oogarts. Wij vinden het belangrijk om u altijd van deskundig advies te voorzien. Dat u dat door vakmensen krijgt, is niet meer dan vanzelfsprekend.
Over Konings Optiek

Konings Optiek: al sinds 1980 een betrouwbaar begrip

Wist u dat Konings Optiek al sinds 1980 in Veenendaal te vinden is? Toen al, was constante innovatie en modernisatie de onderscheidende kracht. Hierdoor heeft Konings Optiek nooit stil gestaan en zijn we vandaag de dag nog steeds een hoog gewaardeerde opticien in Veenendaal. Meer lezen over onze geschiedenis, daarvoor klikt u hier.
Camille Mentink

Camille Mentink: “Ieder persoon is uniek en heeft ook zijn eigen wensen. Wij van Konings Optiek doen er alles aan om uw kijk- en zichtwensen zo optimaal mogelijk in te vullen!”

Ontdek onze grote en onderscheidende brillencollectie

Met keuze uit wel 1.500 stijlvolle merkmonturen van zo’n 30 bekende en betaalbare topmerken zit er vrijwel altijd een montuur bij waar u op verliefd wordt. En die uw gepersonaliseerde glazen eer aan doen. Onze brillencollectie is stijlvol en gevarieerd. Van trendy, modern en eigentijds tot klassiek.

Komt u snel een keer kijken? Maak een afspraak.

Onze merken

Over Konings Optiek
Over Konings Optiek
face-a-face
WOOW
gotti
Lindberg
Over Konings Optiek
rayban
Over Konings Optiek
Over Konings Optiek
Over Konings Optiek
Over Konings Optiek
Over Konings Optiek
Over Konings Optiek
Over Konings Optiek