Aandacht voor uw oogklachten

Uw oogklachten staan bij de professionals van Konings Optiek centraal. Want goed kunnen zien is in onze hedendaagse maatschappij zeer noodzakelijk. Het verkeer en de vele beeldschermen op de werkvloer en in huis vergen veel van uw ogen. Zelfs de wet schrijft normen voor. Aandacht voor de gezondheid van ogen is dus van groot belang.

Ogenmicroscoop
Phoropter

Heeft u oogklachten?

Dan doet u er goed aan om even langs te komen voor een optometrisch onderzoek. Dit begint met het in kaart brengen van uw klachten. Kunt u dichtbij niet meer goed zien of geldt dat juist voor veraf? Heeft u vaak last van hoofdpijn, ziet u dubbel of vertekent het beeld? Heeft u pijnlijke of vermoeide ogen?

Dit zijn slechts een paar klachten die kunnen voorkomen wanneer u niet de juiste bril of lenzen draagt. Afhankelijk van uw klachten start de optometrist van Konings Optiek zijn specifieke onderzoek.

Twijfelt u aan uw ogen?

De opticiens van Konings Optiek (her)kennen de verschillende oogaandoeningen. Door onze gedegen kennis kunnen wij afwijkingen aan het oog ontdekken en u eventueel doorverwijzen naar de oogarts. Bij Konings Optiek werken alleen deskundige medewerkers met hart voor uw zicht.

Zonnebrillen: zorg voor uw ogen

Zonnebrillen fungeren niet alleen als trendy modeaccessoire. Ze dienen nog altijd in eerste instantie ter bescherming van uw ogen. Want net als voor de huid, doet te veel zonlicht uw ogen geen goed. Met name de onzichtbare stralingen zoals ultraviolet (UV) zijn de veroorzakers van oogaandoeningen zoals staar.


Voorkom de schadelijke UV-straling

Gaat u jarenlang elke zomer de zon in zonder zonnebril, dan heeft u later dus meer kans op staar. Daarom is een goede zonnebril van groot belang. De opticiens van Konings Optiek adviseren u graag over de verschillende UV-filters in de glazen. En zoeken samen met u naar de meest trendy én tevens functionele modeaccessoire.