ray-ban premium dealer

Moderne focus bij Konings Optiek

828 315 Oogzorg vanuit deskundige optiek

Moderne focus staat centraal bij ons. Vanwege onze vernieuwde winkel, schreef De Veenendaalse Krant een stuk over ons. Mocht u het niet hebben gelezen, kunt het gehele artikel hier nog eens nalezen.

Gepersonaliseerde glazen en monturen

VEENENDAAL Konings Optiek is als kwaliteitsopticien constant bezig met vernieuwing. De moderne focus ziet de klant niet alleen terug in de trendy brillen- en zonnebrillencollectie. Dat merkt zij ook in de vakkennis, innovatieve meetapparatuur en zeker ook in de winkel zelf. Niet verrassend dus, dat Konings Optiek wéér een verbouwing achter de rug heeft. ,,De verbouwing geeft ruimte voor een nóg grotere trendy collectie aan correctie- en zonnebrillen in een frisse look voor iedere leeftijd. Ook zijn wij de grootste Ray-Ban Premium Dealer in de regio, waardoor de klant bij ons de grootste keuze heeft! En, als echte hotspot voor de laatste brillenmode, is er dankzij onze collectie van bekende- én minder bekende merken zoals Nina & Max een perfect match voor iedereen!”, vertelt Camille Mentink. De vernieuwing van de winkel viert Konings Optiek met een scherpe openingsaanbieding.

Een goed montuur is voor de één een ware eyecatcher en voor de ander het liefst onzichtbaar. Dat begrijpen de medewerkers bij Konings Optiek maar al te goed. ,,Anders dan men misschien gewend is, meten wij gepersonaliseerde brillenglazen en contactlenzen aan. Wij gaan verder dan één algemeen testje. Met behulp van hoogwaardige meetapparatuur meten wij bijvoorbeeld naast de sterkte, cilinder en gezichtsscherpte, óók het kijkgedrag en de hoofdhouding van de klant,” vertelt Camille. En Konings Optiek gaat nog verder. ,,Bij Konings Optiek staan álle oogklachten centraal. Afhankelijk van de klacht start de optometrist een specifiek optometrisch onderzoek. De opticiens (her)kennen de verschillende oogaandoeningen en kunnen eventueel doorverwijzen naar de oogarts.”

1.500 TRENDY MERKMONTUREN Dankzij de nieuwe look van Konings Optiek, kan de winkel op de Passage 57 méér nieuwe merken én exclusieve brillen verwelkomen. Zo doet het merk Nina & Max haar intrede in de collectie. Een jong en hip designmerk voor een wel zeer scherpe prijs. ,,De nieuwe brede collectie met mooie merkmonturen hoeft echt niet duur te zijn! Bij ons vindt u voornamelijk bekende brilmerken, zoals het Deense design met hoog draagcomfort van Lindberg en de bijzondere houten monturen van Rolf en Wood Fellas.”

RAY-BAN PREMIUM DEALER De uitbreiding gaat verder. Camille: ,,Onze collectie Ray-Ban monturen is de grootste in de regio. We verrassen zowel kinderen, dames en heren met onze ruime collectie aan correctie- én zonnebrillen. De bekende pilotenbril is nog steeds populair. De nieuwste Ray-Ban General is één van de allernieuwste modellen. Uiteraard zijn deze glazen ook op persoonlijke sterkte te krijgen, volledig in Ray-Banstijl inclusief originele gravures en bedrukkingen.”

UNIEKE OPENINGSAANBIEDING ,,Om onze nieuwe look te vieren, hebben wij een unieke openingsaanbieding: iedere tweede bril voor de halve prijs! Een compleet montuur met gepersonaliseerde glazen. Dit mag ook een zonnebril, beeldschermbril of een sportbril zijn.” De actie loopt nog tot en met zaterdag 28 april. Kom dus gauw een kijkje nemen!

Lees het originele artikel hier (op pagina 15).