Coole kinderbrillen voor een betaalbare prijs

Kinderbrillen suf? Echt niet! Brillen zijn tegenwoordig juist hartstikke cool! Ze zijn er in allerlei soorten en maten: stoer, vrolijk, simpel of met patroontjes… Onze nieuwe kindercollecties Konings Kids en Konings Teens bestaan uit ruim 100 hippe, stoeisterke én – ouders opgelet – betaalbare kinderbrillen!

Kinderoogmetingen voor lees- of hoofdpijnklachten

Soms kan slecht zicht ook zorgen voor andere klachten zoals hoofdpijn, of leesklachten. Onze optometristen zijn gespecialiseerd in kinderoogmetingen, vanaf 6 jaar. Net als bij de oogarts druppelen wij de ogen soms (cycloplegie) waardoor wij een hele betrouwbare oogmeting kunnen doen.

Vingino

De allerbeste service

Koopt u een kinderbril bij Konings Optiek, dan bent u ook meteen zeker van de vertrouwde Konings’ service. Bent u al op de hoogte van onze vier aantrekkelijke extra’s? U krijgt 2 jaar garantie op je bril, zorgdeclaratieservice, u mag binnenlopen zonder afspraak om uw bril bij te stellen en het 1e jaar krijgt u 50% korting op vervanging bij schade.

Kom langs en probeer maar eens te kiezen met zoveel keuze. Zie hier onder onze kids & teens brillenmerken.

Onze kids & teens merken

Kids & Teens

Etnia Barcelona

For wild spirits

De kinderbrillen van Etnia Barcelona hebben, naast superieure kwaliteit en prachtige heldere en levendige kleuren. Ze geven kinderen de kans hun creatieve en originele kant te laten zien.

Kids & Teens

Lookkino

Onverwoestbare kekke kinderbrillen

Lookkino kinderbrillen zijn brillen die kinderen juist willen dragen. Het is een bril die lekker zit en er leuk uit ziet! Er is voor ieder kind een model en kleur die past en aanspreekt.

Kids & Teens

Rex and Sue

Kijken als je durft

Een eigenzinnige collectie met verrassende en uitdagende kleurencombinaties voor kinderen tot een jaar of 12.

Kids & Teens

Tartine et Chocolat

Wereldwijsheid begint vroeg

De brillen van ‘Tartine et Chocolat’ zijn voor de modieuze kinderen gemaakt. Ze hebben een chique uitstraling met originele en verfrissende details. Het is een uitgebreide collectie in kleur en maat.

Blog over Tartine et Chocolat

Kinderlijk chique met een elegante touch: Tartine et Chocolat

Kinderlijk chique met een elegante touch: Tartine et Chocolat

1024 724 Oogzorg vanuit deskundige optiek

Kinderbrillen zijn er in vele soorten en maten. Van eenvoudig tot stoer, kleurrijk en chique! Binnen onze kinderbrillencollectie heeft het merk ‘Tartine et Chcololat’ met recht een plekje veroverd. We zijn enthousiast over de tijdloze monturen met originele details en een elegante touch. Een prachtig merk van Franse bodem! Het merk ‘Tartine et Chocolat’ werd…

Lees meer
Kids & Teens

Star Wars

May the force be with you

De monturen van Star Wars bevatten tal van details van herkenbare film-elementen en -karakters. Naast deze leuke details, zijn de brillen van  uitstekende kwaliteit.

Kids & Teens

Little Vinyl Factory

It’s like a crown!

De Little Vinyl Factory brillencollectie zit vol met funky en hippe creaties, zodat kinderen en tieners met trots een bril dragen. Bij Little Vinyl Factory vinden ze dat een bril de vrolijkheid en gekkigheid van de jeugd moet uitstralen.

Kids & Teens

Vingino

For the cool kids

Modisch, stoer en eigenzinnig. Vingino maakt een volwassen product in kindermaten zonder uit het oog te verliezen dat kinderen kleurrijker zijn dan volwassenen.

Onze merken

Kids & Teens
Kids & Teens
face-a-face
WOOW
gotti
Lindberg
Kids & Teens
rayban
Kids & Teens
Kids & Teens
Kids & Teens
Kids & Teens
Kids & Teens
Kids & Teens
Kids & Teens

Ontdek onze grote en onderscheidende brillencollectie

Met keuze uit wel 1.500 stijlvolle merkmonturen van zo’n 30 bekende en betaalbare topmerken zit er vrijwel altijd een montuur bij waar u op verliefd wordt. En die uw gepersonaliseerde glazen eer aan doen. Onze brillencollectie is stijlvol en gevarieerd. Van trendy, modern en eigentijds tot klassiek.

Komt u snel een keer kijken? Maak een afspraak.