Coole kinderbrillen voor een betaalbare prijs

Kinderbrillen suf? Echt niet! Brillen zijn tegenwoordig juist hartstikke cool! Ze zijn er in allerlei soorten en maten: stoer, vrolijk, simpel of met patroontjes… Onze nieuwe kindercollecties Konings Kids en Konings Teens bestaan uit ruim 100 hippe, stoeisterke én – ouders opgelet – betaalbare kinderbrillen!

Kids & Teens, afspraak maken

Kids & Teens

Kinderoogmetingen voor lees- of hoofdpijnklachten

Soms kan slecht zicht ook zorgen voor andere klachten zoals hoofdpijn, of leesklachten. Onze optometristen zijn gespecialiseerd in kinderoogmetingen, vanaf 6 jaar. Net als bij de oogarts druppelen wij de ogen soms (cycloplegie) waardoor wij een hele betrouwbare oogmeting kunnen doen.

De allerbeste service

Koop je een kinderbril bij Konings Optiek, dan ben je ook meteen zeker van de vertrouwde Konings’ service. Ben jij al op de hoogte van onze vier aantrekkelijke extra’s?

  • 2 jaar garantie op je bril
  • Zorgdeclaratieservice
  • Loop binnen zonder afspraak om je bril bij te stellen
  • 1e jaar 50% korting op vervanging bij schade

Kom langs en probeer maar eens te kiezen met zoveel keuze…

Inspiratie Etnia

Inspiratie Lookkino

Inspiratie Rex&Sue

Inspiratie Tartine et Chocolat

Wereldwijsheid begint vroeg

Logo_Tartine-et-Chocolat

De brillen van ‘Tartine et Chocolat’ zijn voor de modieuze kinderen gemaakt. Ze hebben een chique uitstraling met originele en verfrissende details. Het is een uitgebreide collectie in kleur en maat.

Blogs over Tartine et Chocolat

Kinderlijk chique met een elegante touch: Tartine et Chocolat

Kinderlijk chique met een elegante touch: Tartine et Chocolat

1024 724 Oogzorg vanuit deskundige optiek

Kinderbrillen zijn er in vele soorten en maten. Van eenvoudig tot stoer, kleurrijk en chique! Binnen onze kinderbrillencollectie heeft het merk ‘Tartine et Chcololat’ met recht een plekje veroverd. We zijn enthousiast over de tijdloze monturen met originele details en een elegante touch. Een prachtig merk van Franse bodem! Het merk ‘Tartine et Chocolat’ werd…

Lees meer

Inspiratie Star Wars

May the force be with you

Knipsel

Inspiratie Little Vinyl Factory

Inspiratie Vingino

Ontdek onze grote en onderscheidende brillencollectie

Met keuze uit wel 1.500 stijlvolle merkmonturen van zo’n 30 bekende en betaalbare topmerken zit er vrijwel altijd een montuur bij waar u op verliefd wordt. En die uw gepersonaliseerde glazen eer aan doen. Onze brillencollectie is stijlvol en gevarieerd. Van trendy, modern en eigentijds tot klassiek.

Komt u snel een keer kijken? Loop vrijblijvend binnen of maak een afspraak.