Konings - Face a Face feestelijke monturen

Uw inspiratie: feestelijk chique monturen

1024 482 Oogzorg vanuit deskundige optiek

De feestdagen, een periode dat u vast ook de kast induikt en een feestelijke uitstraling wil creëren met uw outfit. Wist u dat uw bril hier ook een mooi onderdeel van kan zijn? Wij krijgen wel eens de vraag, ‘wat is nou een feestelijk montuur, voor de bijzondere dagen?’ Het leek ons een geschikt moment om u van inspiratie te voorzien. 

Maak uw outfit af met een stijlvol montuur van het Franse Face a Face

Inspiratie van Face a Face

Centraal staan licht en kleur in de nieuwste wintercollectie, laat u verrassen door het oogverblindende ontwerp van deze creaties. Kies voor een statement in uw uitstraling met dit mooie merk. Doe inspiratie op met Face a Face:

Etnia Barcelona betekent kleur én cultuur

Inspiratie van Etnia Barcelona

Is uw smaak een tikkeltje uitgesproken? De monturen van Etnia staan voor traditie en innovatie, het levendige Barcelona proeft u erin terug. Ter inspiratie enkele mooie voorbeelden van kunstzinnige brillen. Het past perfect in de feestelijke decembermaand. Draagt u vaak een subtiele bril, maar is het tijd voor een statement piece? Wellicht is een extra bril van Etnia Barcelona uw aanvulling.

Vind balans met het prachtige design van Komorebi

Inspiratie van Komorebi

Het Belgische Komorebi kiest voor een simpele, charmante uitstraling van hun monturen. De Japanse naam betekent ‘zonlicht, gefilterd door bladeren’. Dit is eveneens de inspiratie van elk montuur, een licht, natuurlijk, gebalanceerd geheel. Is uw stijl simplistisch en natuurlijk? Dan kan Komorebi uw match zijn.

Wat is uw favoriet?

Heeft u een montuur gevonden dat u graag wil passen, natuurlijk bent u welkom! Maak een afspraak.