De mooiste brillentrends van herfst en winter 2017/2018

De mooiste brillentrends van herfst en winter 2017/2018

1024 562 Oogzorg vanuit deskundige optiek

Onze nieuwste herfst- en wintercollectie, die wij met zorg voor u hebben uitgezocht, ligt weer te pronken in onze etalages. De brillentrends die we dit najaar zien terugkomen staan met name in het teken van rust; zowel in de kleuren als de vormen van de monturen. Hiermee benadrukt u uw gezicht op een subtiele wijze. Maar ook voor de dare-devils is er genoeg keuze uit monturen met pit. Wij hebben de brillentrends voor de herfst en winter van 2017/2018 voor u op een rijtje gezet, leest u mee?

 

1. Licht en transparant

Houdt u van natuurlijke, zachte elementen? Probeer dit najaar eens een transparant brilmontuur! Met deze subtiele bril zonder harde randen benadrukt u uw natuurlijke schoonheid. In de collecties vindt u verschillende lichte, transparante brilmonturen in populaire kleuren zoals transparant lila, -beige en -grijs. En bent u een ware trendsetter? Dan kunt u óók een transparant montuur in een felle kleur kiezen.

Konings-Optiek-Tom-Ford

Transparant montuur van Tom Ford

 

2. Stoer hout

Gedurende het najaar zijn we toe aan warmte, óók in onze brillencollectie. Dankzij de warme kleurtinten en verfijnde structuur zorgt ook een houten montuur voor een zachte, warme uitstraling. Het materiaal kan op het oog zwaar lijken, maar het tegendeel is waar; het draagcomfort is  erg hoog.

De mooiste brillentrends van herfst en winter 2017/2018

Houten montuur van ROLF Spectacles

 

3. Cat-eye en ronde monturen

Vindt u de balans tussen opvallend en elegant? Met de cat-eye en ronde designs zit u ook dit najaar helemaal goed op het gebied van trends. Veel van deze monturen hebben een mix van opvallende, contrasterende kleurcombinaties. Ook is een bessen- of rosétint erg veelvoorkomend.

Konings-Optiek-ETNIA-Barcelona
Chique cat-eye-montuur ‘Hongdae’ van ETNIA Barcelona

 

4. Metalen monturen

Kies voor een metalen bril met een neusbrug, dit geeft een stoere finishing touch.  De metalen monturen blijven erg stijlvol en gewild, voornamelijk bij de jongeren is deze trend populair. Deze monturen zijn er met enkele of dubbele neusbrug. Populaire modellen zijn de pilotenbril, rond en vierkant van vorm. Wist u dat de kleur goud óók helemaal ’terug van weggeweest’ is?

Etnia-Barcelona-Konings-Optiek
Etnia Barcelona montuur met dubbele neusbrug

De mooiste brillentrends van herfst en winter 2017/2018

Gouden Ray-Ban aviator-montuur

 

5. Natuurtinten én pilotenbrillen

Herinnert u zich de pilotenbrillen (bekend als aviator) nog? De aviator is één van de meest gedragen zonnebril-modellen ooit! Tegenwoordig is de pilotenbril óók als reguliere correctiebril zeer stijlvol te dragen! Opvallend zijn de natuurlijke, bruingroene kleurtinten van deze monturen: olijfgroen, army en khaki. Prachtig met een vleugje goud of zilver als detail.

Konings-Optiek-brillentrends-Tom-Ford

Aviator-montuur van Tom Ford 

 

6. Modern office

En wat dacht u van de zogenaamde ‘office look’? Supertrendy dit najaar! De modern office monturen omschrijven we als elegant en  subtiel en kenmerken zich door haar dunne frames en koele tinten. Het zakelijke montuur bestaat uit metaal of acetaat, dit verzekert u, ondanks het verfijnde frame van een zeer stevige kwaliteit.

Konings-Optiek-brillentrends-RayBan

Montuur uit de Koningscollectie, van Ray-Ban 

 

7. Warme kleurtonen

Tenslotte benoemen we graag de vele warme kleurtonen die dit seizoen gedragen worden. Denk aan bijvoorbeeld bordeaux en paars, diepblauw en olijfgroen. Heeft u altijd al eens een gekleurde bril gewild? Misschien is dit het moment om er een te vinden die bij u past.

De mooiste brillentrends van herfst en winter 2017/2018
Paars montuur van Res / Rei

 

Kortom: er zijn dit najaar weer voldoende brillentrends! Heeft u al een voorkeur? Kom gerust eens oriënteren om te zien of het montuur echt bij u past. Tot snel in onze winkel in de Passage Corridor, in Veenendaal!