Alium-eyewear-brillen-konings-optiek

Brillenmerk Alium: hoogste kwaliteit in aluminium monturen

1024 683 Oogzorg vanuit deskundige optiek

Onze collectie van circa 1500 trendy merkmonturen is zo veelzijdig dat er altijd wel een passend montuur gevonden wordt. Graag brengen we in dit blog het merk Alium onder uw aandacht. Dit merk brengt monturen met sterke, scherpe lijnen van de hoogste kwaliteit en een subliem draagcomfort op de markt.

Alium monturen stralen puurheid uit en bestaan uit sterke, scherpe lijnen. De naam Alium is een verwijzing naar het materiaal van de brillen: verreweg de meeste monturen zijn vervaardigd uit aluminium. Ook is er ruimte voor Italiaans acetaat binnen de collectie.

Kenmerkende scharnieren

Alle Alium brillen hebben exclusieve, functionele en flexibele scharnieren. Deze ‘flex tempels’ zijn soepel en tegelijkertijd bent u verzekerd van een stevige pasvorm.

Coating

Alium merkmonturen hebben een speciale coating. Deze coating geeft een zachte, warme toon aan de aluminium monturen.

Alium, een merk voor u?

Het dragen van een Alium montuur voelt prettig dankzij het ultralichte gewicht. Het aluminium in combinatie met de scherpe lijnen geven de monturen een sportieve uitstraling. De monturen zijn niet extreem opvallend in vorm of stijl, maar blinken wel uit in draagcomfort. Ook kleur wordt in de collectie niet vermeden. De kleurafwerkingen zijn er in een satijnen, ultra matte of zelfs gekleurd rubberen finish.

Design-technisch zijn alle Alium brillen van extreem hoge waarde, met een moderne en mannelijk uitstraling. Het draagcomfort daaraan toegevoegd geeft een subliem, niche brillenmerk.