Sportbrillen Oakley

Persoonlijk advies bij dé opticien in Veenendaal

Sportbril? Natuurlijk! Net zoals u niet dezelfde kleren en schoenen blijft dragen tijdens het sporten, stelt u ook uw goede bril veilig, toch? Sportbrillen zijn op en top maatwerk. Welke sportbril u nodig heeft hangt namelijk af van vele factoren. Denk bijvoorbeeld aan de sterkte van de bril en het type sport. Voor een balsport raden we een ander soort bril aan dan voor bijvoorbeeld een contactsport of een watersport zoals zwemmen of duiken… En heeft u wel eens aan lenzen gedacht?

Konings Optiek is uw vertrouwde opticien in Veenendaal die u met haar expertise op dit gebied optimaal kan adviseren. Als u weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een sportbril, dan komen de topprestaties bijna vanzelf!

Blogs over Oakley

Oakley Cycling Collection

Oakley: dé innovatieve sportbril

1024 346 Oogzorg vanuit deskundige optiek

Oakley is één van de hardst groeiende sportbrillen-merken van het moment. Wij snappen wel waarom, want als u eenmaal een Oakley-sportbril heeft gehad, wilt u geen ander merk meer. Een sportbril met grip Oakley is oorspronkelijk begonnen in 1975 met de verkoop van handvaten voor BMX-fietsen. Deze rubberen handvaten waren een slaand succes omdat ze…

Lees meer

Brillen van Oakley

Ontdek onze grote en onderscheidende brillencollectie

Met keuze uit wel 1.500 stijlvolle merkmonturen van zo’n 30 bekende en betaalbare topmerken zit er vrijwel altijd een montuur bij waar u op verliefd wordt. En die uw gepersonaliseerde glazen eer aan doen. Onze brillencollectie is stijlvol en gevarieerd. Van trendy, modern en eigentijds tot klassiek.

Komt u snel een keer kijken? Maak een afspraak.

Onze merken

Sportbrillen
Sportbrillen
face-a-face
WOOW
gotti
Lindberg
Sportbrillen
rayban
Sportbrillen
Sportbrillen
Sportbrillen
Sportbrillen
Sportbrillen
Sportbrillen
Sportbrillen