Rolf

Monturen van natuurlijke materialen

Rolf

Rolf

Monturen van natuurlijke materialen

Rolf haalt zijn inspiratie vast uit de omgeving want de monturen zijn alleen maar van natuurlijke materialen gemaakt. De meeste brillen zijn volledig van hout gemaakt. Het voorstuk, de veren en zelfs het scharnier is van hout! Hoewel er meer aanbieders zijn van houten monturen, staat het afwerkingsniveau van Rolf op eenzame hoogte. Rolf maakt namelijk alle brillen met de hand. Naast brillen van hout maakt Rolf ook monturen met leisteen of bamboe.

Brillen van Rolf

Brillen van Rolf

Blogs over Rolf

Een handgemaakte Andy Wolf

Een handgemaakte Andy Wolf

1024 536 Oogzorg vanuit deskundige optiek

Het Oostenrijkse merk Andy Wolf staat bekend om zijn handgemaakte frames van hoogstaande kwaliteit. Alle keuzes die ze maken in ontwerp en materiaal, sluit aan bij het doel van Andy Wolf: ervoor zorgen dat u niet door heeft dat u een bril draagt. Het Oostenrijkse merk Andy Wolf staat bekend om zijn handgemaakte frames van…

Lees meer

Ontdek onze grote en onderscheidende brillencollectie

Met keuze uit wel 1.500 stijlvolle merkmonturen van zo’n 30 bekende en betaalbare topmerken zit er vrijwel altijd een montuur bij waar u op verliefd wordt. En die uw gepersonaliseerde glazen eer aan doen. Onze brillencollectie is stijlvol en gevarieerd. Van trendy, modern en eigentijds tot klassiek.

Komt u snel een keer kijken? Maak een afspraak.

Onze merken

Rolf
Rolf
face-a-face
WOOW
gotti
Lindberg
Rolf
rayban
Rolf
Rolf
Rolf
Rolf
Rolf