Ray-Ban

De grootste Ray-Ban collectie in de regio

rayban

Ray-Ban

De grootste Ray-Ban collectie in de regio

Wie kent het jonge, hippe merk Ray-Ban niet? Met zowel stoere als klassieke monturen, hebben zij een grote groep fans. Als Ray-Ban Premium Dealer met de grootste collectie in de regio, is Konings Optiek dan ook enthousiast over dit merk. Wist u dat u de glazen van uw Ray-Banmontuur kunt personaliseren? Met 95 brilglazen, 19 stijlen en 300 kleuren loopt u gegarandeerd de deur uit met een uniek montuur.

Brillen van Ray-Ban

Blogs over Ray-Ban

RayBan_blog

6 wijsheden die de nieuwe campagne van Ray-Ban ons leert

1024 536 Oogzorg vanuit deskundige optiek

Ray-Ban is al sinds jaar en dag een toonaangevend merk binnen onze correctie- en zonnebrillencollectie. Een merk met populaire, iconische designs waarmee u een heus fashionstatement maakt. Maar Ray-Ban is meer dan dat. Het is een merk waarvan we zijn gaan houden. Een merk dat inspireert. #ItTakesCourage: Toon moed en kies uw eigen weg! “Toon…

Lees meer

Ontdek onze grote en onderscheidende brillencollectie

Met keuze uit wel 1.500 stijlvolle merkmonturen van zo’n 30 bekende en betaalbare topmerken zit er vrijwel altijd een montuur bij waar u op verliefd wordt. En die uw gepersonaliseerde glazen eer aan doen. Onze brillencollectie is stijlvol en gevarieerd. Van trendy, modern en eigentijds tot klassiek.

Komt u snel een keer kijken? Maak een afspraak.

Onze merken

Ray-Ban
Ray-Ban
face-a-face
WOOW
gotti
Lindberg
Ray-Ban
rayban
Ray-Ban
Ray-Ban
Ray-Ban
Ray-Ban
Ray-Ban
Ray-Ban
Ray-Ban