Overige merken

Oog voor méér…

In onze winkel vindt u nog veel méér dan de bekende, opgesomde merken. Niet alleen kunt u kiezen uit vele merk brillen of de collecties voor Kids en Teens, óók hebben wij bij Konings Optiek oog voor de kleinere, innovatieve en modieuze kwaliteitsmerken. Juist deze merken maken ons aanbod éxtra-uniek! U leest er hieronder meer over.

Res Rei

De brillen van Res Rei worden in Italië met de hand vervaardigd. Het motto van het Italiaanse merk is gestoeld op 3 peilers: individualiteit, duurzaamheid en perfectie.
‘Een bril is zóveel meer dan een optisch hulpmiddel om scherp mee te kunnen zien,’ zo zeggen zij. ‘Het geeft uiting aan je persoonlijkheid; je expressie én je individualiteit.’ Vanuit deze gedachte worden dan ook de bijzondere ontwerpen gevormd. Mooie producten, met prachtige kleurcombinaties die door de jaren aan kracht winnen, en op die manier tegenwicht geven aan de wegwerpmaatschappij. Zo vervullen zij hun peiler ‘duurzaamheid’. En dat willen ze, perfectionistisch als ze zijn, iedere dag beter doen.

De collectie bestaat uit zowel dames en herenmonturen.

Swarovski

Bekend van de kristallen beeldjes, is Swarovski inmiddels ook al jaren bekend in de juwelen en brilmode. De Swarovski-brillencollectie heeft in de jaren een grote verandering ondergaan en is uitgegroeid tot een trendy damesmerk, met de Swarovskisteentjes als een altijd herkenbaar en uniek detail.

Titanflex

Dé bril voor de echte man. De brillen van Titanflex kenmerken zich door hun hoge draagcomfort, het mannelijke design en de onovertroffen sterke en flexibele montuur. Het brillenmerk is al meer dan 25 jaar toonaangevend en innoverend met een zeer buigzaam, stabiel materiaal gecombineerd met Duits ontwerp en kwaliteit.

Woow

Een unieke combinatie van ‘London Beat’ en ‘Paris Fashion’: de WOOW-collectie. Gedurfde modellen en kleurcombinaties, met een vleugje humor in de oortips verwerkt. Gewoon zien en passen! Op de Opti Munchen waren wij meteen verkocht.

Volte Face

Volte Face is een klein merk met mooie specialiteiten voor de dames. Vooral kleurgebruik valt erg op in deze collectie, en dan met name de kleurcombinaties. De Parijsse oorsprong is goed terug te vinden in de ontwerpen: ze stralen eigenzinnigheid, élégance en klasse uit. Dit zijn de specialiteiten die je bij Konings vindt!

Onze merken

face-a-face
funkfood
gotti
Lindberg
rayban
woodfellas
WOOW