Overige merken

In onze winkel vindt u nog veel méér dan de bekende, opgesomde merken. Niet alleen kunt u kiezen uit vele merk brillen of de collecties voor Kids en Teens, óók hebben wij bij Konings Optiek oog voor de kleinere, innovatieve en modieuze kwaliteitsmerken. Juist deze merken maken ons aanbod éxtra-uniek! U leest er hieronder meer over.

Overige Merken

Res Rei

De brillen van Res Rei worden in Italië met de hand vervaardigd. Het motto van het Italiaanse merk is gestoeld op 3 peilers: individualiteit, duurzaamheid en perfectie.
‘Een bril is zóveel meer dan een optisch hulpmiddel om scherp mee te kunnen zien,’ zo zeggen zij. ‘Het geeft uiting aan je persoonlijkheid; je expressie én je individualiteit.’ Vanuit deze gedachte worden dan ook de bijzondere ontwerpen gevormd. Mooie producten, met prachtige kleurcombinaties die door de jaren aan kracht winnen, en op die manier tegenwicht geven aan de wegwerpmaatschappij. Zo vervullen zij hun peiler ‘duurzaamheid’. En dat willen ze, perfectionistisch als ze zijn, iedere dag beter doen.

De collectie bestaat uit zowel dames en herenmonturen.

Overige Merken

Swarovski

Bekend van de kristallen beeldjes, is Swarovski inmiddels ook al jaren bekend in de juwelen en brilmode. De Swarovski-brillencollectie heeft in de jaren een grote verandering ondergaan en is uitgegroeid tot een trendy damesmerk, met de Swarovskisteentjes als een altijd herkenbaar en uniek detail.

Overige Merken

Titanflex

Dé bril voor de echte man. De brillen van Titanflex kenmerken zich door hun hoge draagcomfort, het mannelijke design en de onovertroffen sterke en flexibele montuur. Het brillenmerk is al meer dan 25 jaar toonaangevend en innoverend met een zeer buigzaam, stabiel materiaal gecombineerd met Duits ontwerp en kwaliteit.

Overige Merken

WOOW

Een unieke combinatie van ‘London Beat’ en ‘Paris Fashion’: de WOOW-collectie. Gedurfde modellen en kleurcombinaties, met een vleugje humor in de oortips verwerkt. Gewoon zien en passen! Op de Opti Munchen waren wij meteen verkocht.

Overige Merken

Oakley

Oakley is oorspronkelijk begonnen in 1975 met de verkoop van handvaten voor BMX-fietsen. Deze rubberen handvaten waren een slaand succes omdat ze grip hadden als geen ander. Dit rubber wordt nu ook gebruikt in de op de oortips en neusbrug van de meeste Oakley (zonne)brillen. Ideaal voor sportieve types!

Dit speciale rubber is slechts een van de bijzondere en innovatieve elementen van Oakley eyewear. De brillen zijn namelijk ook uitzonderlijk goed bestand tegen warmte en stoten, en de innovatieve lens-technologie bekend als PRTIZM is geroemd en beschermd met patent.

De brillen en zonnebrillen van Oakley zijn daarom niet alleen geschikt voor de sportieve levenstijl, maar ze zien er ook sportief uit! Hier alvast een kleine greep uit de collectie van Oakley.

Overige Merken

Volte Face

Volte Face is een klein merk met mooie specialiteiten voor de dames. Vooral kleurgebruik valt erg op in deze collectie, en dan met name de kleurcombinaties. De Parijsse oorsprong is goed terug te vinden in de ontwerpen: ze stralen eigenzinnigheid, élégance en klasse uit. Dit zijn de specialiteiten die je bij Konings vindt!

Overige Merken

La Petit Lunette Rouge

De collectie van La Petite Lunette Rouge is met de handgemaakt in Frankrijk. Alle brilmonturen van LPLR zijn herkenbaar aan de dubbele neusbrug: hun unieke merksignatuur. Het merk haalt inspiratie uit de eigenheid en moderniteit van hedendaagse kunst.

Overige Merken

Komorebi

Komorebi is Japans voor ‘zonlicht gefilterd door bladeren’ en ondanks zijn exotische naam is het een 100% Belgisch brillenmerk. U herkent een Komorebi aan het gestileerde blad als oortip. De brilmonturen zijn fijn en elegant, met design accenten die spelen met licht en schaduw. Zo polijst Komorebi de bovenzijde van gezandstraalde titanium brillen  handmatig om het zonlicht extra te laten schitteren.

Ontdek onze grote en onderscheidende brillencollectie

Met keuze uit wel 1.500 stijlvolle merkmonturen van zo’n 30 bekende en betaalbare topmerken zit er vrijwel altijd een montuur bij waar u op verliefd wordt. En die uw gepersonaliseerde glazen eer aan doen. Onze brillencollectie is stijlvol en gevarieerd. Van trendy, modern en eigentijds tot klassiek.

Komt u snel een keer kijken? Maak een afspraak.

Onze merken

Overige Merken
Overige Merken
face-a-face
WOOW
gotti
Lindberg
Overige Merken
rayban
Overige Merken
Overige Merken
Overige Merken
Overige Merken
Overige Merken
Overige Merken
Overige Merken