Götti

Vormgeving, precisie en kwaliteit uit Zwitserland

gotti

Götti

Vormgeving, precisie en kwaliteit uit Zwitserland

De vormgeving van Götti kenmerkt zich door een strak design met mooie, subtiele details en rustige kleuren, zowel in de kunststof- als titanium monturen. De precisie komt terug in de mooi afgewerkte, onslijtbare scharnieren en de zorgvuldige afwerking in de manier van polijsten of het matteren. En wat betreft de kwaliteit: dat zit zeker goed bij dit merk! Ook na jarenlang gebruik zult u merken dat uw montuur nog nét zo mooi en stabiel montuur blijft na jarenlang gebruik.

Brillen van Götti

Brillen van Götti

Blogs over Götti

Een handgemaakte Andy Wolf

Een handgemaakte Andy Wolf

1024 536 Oogzorg vanuit deskundige optiek

Het Oostenrijkse merk Andy Wolf staat bekend om zijn handgemaakte frames van hoogstaande kwaliteit. Alle keuzes die ze maken in ontwerp en materiaal, sluit aan bij het doel van Andy Wolf: ervoor zorgen dat u niet door heeft dat u een bril draagt. Het Oostenrijkse merk Andy Wolf staat bekend om zijn handgemaakte frames van…

Lees meer

Ontdek onze grote en onderscheidende brillencollectie

Met keuze uit wel 1.500 stijlvolle merkmonturen van zo’n 30 bekende en betaalbare topmerken zit er vrijwel altijd een montuur bij waar u op verliefd wordt. En die uw gepersonaliseerde glazen eer aan doen. Onze brillencollectie is stijlvol en gevarieerd. Van trendy, modern en eigentijds tot klassiek.

Komt u snel een keer kijken? Maak een afspraak.

Onze merken

Götti
Götti
face-a-face
WOOW
gotti
Lindberg
Götti
rayban
Götti
Götti
Götti
Götti
Götti
Götti
Götti