40 jaar oogzorg, 40 dagen feest!

40 jaar oogzorg, 40 dagen feest!

 *De actieperiode loopt van 3 maart tot en met 11 april

Konings Optiek is jarig en dat vieren wij …

Veertig dagen lang, verrassen we u met fantastische cadeaus bij aankoop van een bril of zonnebril op sterkte. Dat kan gaan om een smakelijk uitstapje, een nieuwe ervaring of een vrolijke verrassing voor de kinderen. Ook verwennen wij u iedere zaterdag met heerlijke hapjes en drankjes in onze winkel. En maakt u kans op een bijzonder uitstapje. Viert u mee?

Iedere week een ander cadeau

Koopt u tijdens deze feestperiode een bril of zonnebril op sterkte? Dan ontvangt u 40 dagen lang, een verrassend cadeau naar keuze, vanuit de volgende thema’s:

            3 maart – 7 maart                    Restaurantweek

            9 maart – 21 maart                   Porsche Design & Etnia Barcelona weken

            23 maart – 4 april                   Kinderbrillenweken

            6 april – 11 april                   Zonnebrillenweek

15x Kans op exclusief bezoek Essilor-fabriek

(Zonne)bril op sterkte aangeschaft? Dan maakt u tussen 3 maart en 18 april óók kans op een bijzonder en exclusief bezoekje aan de Essilor-fabriek. Samen met een introducé, en de rest van de winnaars, ontdekt u met welke precisie Essilor brillenglazen ontwikkelt, slijpt en klaarmaakt voor de toekomstige eigenaar. Ook wordt u tijdens uw bezoek natuurlijk heerlijk in de watten gelegd als echte VIP. Bij aankoop in de winkel ontvangt u een deelnameformulier waarmee u, eenmalig, mee kunt doen. Met deze informatie, nemen uiterlijk 25 april 2020 persoonlijk contact op indien u één van de 15 gelukkigen bent. De dag zal plaatsvinden op maandag 18 mei 2020.

Acties Porsche Design & Etnia Barcelona weken

Deze acties lopen tot 21 maart 2020

Bij aankoop van een Porsche Design (zonne)bril op sterkte ontvangt u een Porsche Goodie en maakt u kans op een ritje in de 911.

Bij aankoop van een Etnia Barcelona (zonne)bril op sterkte ontvangt u een Etnia Barcelona Goodiebag en maakt u kans op een High Tea voor 4 personen bij Brew in Veenendaal.

40 jaar oogzorg, 40 dagen feest!

Porsche Design

40 jaar oogzorg, 40 dagen feest!

Etnia Barcelona

Viert u mee?

Wees welkom in onze winkel, en geniet van deze leuke acties. Iedere zaterdag maken we het éxtra feestelijk door lekkere hapjes en drankjes te serveren. Komt u ook?

De beste oogzorg. Deskundig team. Trendy merkmonturen.

40 jaar moderne focus.