3D-geprinte brillen Götti

Oersterk, vederlicht én bloedmooi: 3D-geprinte brillen van Götti

1024 536 Oogzorg vanuit deskundige optiek

De 3D-geprinte brillen zijn zonder twijfel één van de meest bijzondere innovatietrends van dit moment. Dat bleek ook wel tijdens ons trendwatch-bezoekje aan de internationale OPTI beurs; we zagen de 3D-geprinte collecties overal! Maar het Zwitserse merk Götti, bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en een subtiele vormgeving, stak met kop en schouders boven de rest uit. We besloten het merk direct in onze nieuwe collectie op te nemen en vertellen u in deze blog graag méér over de toegevoegde waarde van 3D-geprinte brillen en de schoonheid van onze nieuwste Götti Dimension-collectie.

Het 3D-printen is een vernieuwde, grensverleggende en verbeterde techniek in het ontwikkelingsproces van een brilmontuur. Goedkoper om te produceren zijn de 3D-geprinte brillen helaas niet en met de 12 uur productietijd voor 20 stuks van één geprint model gaat het ook niet zozeer sneller. Net als andere kwaliteitsbrillen vragen de 3D-geprinte brillen zorg en aandacht. Waar Götti bekend om staat, en ook bij haar Dimension-collectie vooropstelt, is kwaliteit, vormgeving en precisie. Van de 3D-geprinte brillen van Götti blijft u jarenlang plezier hebben.

3D-geprinte-bril-Götti-Konings-Optiek     3D-geprinte-bril-Götti-Konings-Optiek

 

Een compliment voor uw gezicht

De Zwitserse monturen bestaan in 24 modellen in de aardse kleuren genaamd mokka, denim, baksteen, rots en as. Bijzonder aan deze kleuren is dat ze niet enkel aan de buitenkant zijn aangebracht, maar dóór het montuur zijn verweven. Hierdoor blijft de kleur altijd in tact. De zachte look creëert Götti door het montuur te zandstralen; een vorm van polijsten. Hierdoor verdwijnt iedere onregelmatigheid, met als eindresultaat een perfect egaal montuur. Deze zachte tinten in combinatie met het gladde montuur complimenteren het gezicht zonder de aandacht op te eisen.

3D-geprinte-brillen-Gotti-Konings-Optiek     3D-geprinte-brillen-Gotti-Konings-Optiek

 

Brillen van sterk, duurzaam en gebruiksvriendelijk materiaal

De brillen van Götti bestaan uit polyamide. Dit is een erg sterke en duurzame kunststof die door het lichte gewicht een optimaal draagcomfort heeft. Ook is het materiaal niet gevoelig voor beschadigingen of krassen en is het zelfs buigzaam, al merkt u dat niet tijdens het dragen. De laatste stap in het productieproces is de afwerking. Dit behoeft het samenvoegen van onderdelen waar scharnieren voor gebruikt worden zoals bij een regulier montuur.

 

3D-geprinte-brillen-Gotti-Konings-Optiek     3D-geprinte-brillen-Gotti-Konings-Optiek

We zien de toevoeging van Götti Dimension aan onze collectie als een verrijking van ons assortiment en kijken nu al uit naar toekomstige monturen van 3D-printers. Bent u benieuwd hoe het montuur aanvoelt en u staat? Kom gerust eens langs om de Götti Dimension-brillen van dichterbij te bekijken.